Jubel Lifecoaching

Over Irene

Mijn naam is Irene Riemersma (1971). Gecertificeerd coach, wiskundige en psycholoog in opleiding. Ik ben gelukkig getrouwd en heb twee prachtige dochters.

Na mijn studie wiskunde, heb ik 8 jaar als projectleidster en teammanager in de automatisering / het bedrijfsleven gewerkt. Daarna ben ik een periode ziek geweest, heb ik een angststoornis gehad en overwonnen!

Deze gebeurtenissen hebben mij veel gebracht en gemaakt tot wie ik nu ben. Eerlijk, to-the-point en positief richt ik me op wat er wèl is.

Zowel in mijn dagelijks leven als in mijn werk word ik geïnspireerd door puur contact met mensen en het is mijn passie anderen te helpen ook een positief leven te leiden.

Irene Riemersma - Jubel Lifecoaching

Referenties

Anne Postma

Sinds begin maart van dit jaar ben ik met Irene begonnen aan een traject en daarbij zitten we nu in de afrondende fase. Ik heb Irene als een zeer prettige, oprecht geïnteresseerde en een deskundige coach ervaren, die goed mijn hulpvragen naar boven wist te krijgen en mede door fijne oefeningen en tools mij meer inzichten over mezelf heeft gegeven waar ik heel veel aan heb gehad en nog steeds veel aan heb. Mijn ervaring met Irene was dus top!

Yvette

In 2017 volgde ik een coachingstraject bij Irene. Als ik Irene en haar werkwijze zou moeten typeren dan komen de volgende woorden / zinnen in me op: komt snel tot de kern, luistert, stelt goede vragen, is creatief in haar aanpak, inspireert, laat je over de juiste dingen nadenken, staat naast je en geeft soms net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om écht verder te komen. De naam Jubel Lifecoaching is haar op het lijf geschreven. Na iedere sessie ging ik met nieuwe positieve energie naar huis. Zelfs wanneer ik echt diep zat. Dat is zo waardevol en gun ik iedereen die tijdelijk vast loopt en daar weer uit wil komen.


“Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven, doen alsof niets een wonder is en doen alsof alles een wonder is. Ik geloof in het laatste.”
– Albert Einstein